Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


865.NOT GUILTY ON ALL CHARGES!!!

...That was brilliant...

< är det,,, NO!
inte ett enda spår
och skulle jag
berömma DIG>

...You was a phenomenal...

DIN KOMMANDE
för dem...MEN ...
ej för mig>

...is amazingly funny...

<är det inte för
att gnista
av ungdom >

...and I didn't give...

som en våg
på sanden>

...You...enough credit...

oåterkalleliga
tider >

...what's going on!?!...

<¤BLOMMING¤
upphöjer kronbladens
sinnens känslor>

...I love this sound....

på hänsynslös_/\_DOM_/\_hetens
vingar av de flesta>

...You good?...

läcka ut>

...I don't gravitate...

< bakom oskuldens murar
med spår av skulder>

...to Optical illusion ...

leva sig in
OCH
vänja sig vid>

...I feel like...

vågen av
allas andedräkt>

...I am hallucinating!!!...

för ett uttryck
av vissa i andra>

...wow...
...the moment!...call it out...

JUST WOW!!!WE can serve
for a drama...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-15 10:08



Bookmark and Share


  petter rost
Hänsynslöst tagande, vart tog min andning vägen -
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP