Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är för kort

allt jag hadde i går har jag tappat bort i dag 

kärleken är som luft den går inte att hålla

 

kvar den paserar vidare till en annan själ 

livet är för kort för att slösa bort på att jaga

 

vindar som drar förbi mot ens villja jaga det

som stanar inom dej livet ut vackra minnen

 

att bära med sej livet ut ta inte det du kan få

ta det du vill ha livet är för kort för att ångra

 

och sakna lev livet nu 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-04-15 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten