Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi njuter av varandra

vi njuter av varandra sedan den första stund jag såg dej 

i minna drömmar jag viste hur jag ville ha dej men aldrig 

 

att du skulle vara så vacker i minna ögon i verkligheten . 

jag skulle lätt kunna simma över det djuppaste och

 

största hav  och bestiga det högsta berg och söka igenom 

hela universum bara jag viste att du fanns där och väntade

 

på mej . om jag skulle dö då skulle jag villja återfödas bara

jag blir älskad av dej  för du är mitt hjärta jag kan inte leva 

 

utan dej du finns överalt inom mej och hela min värld och

existens det finns inget annat för du är min önskan och öde .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-16 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten