Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det jag inte såg förut ser jag nu

min hunger är enorm av kärleken men du släcker

min törst med din beröring all min vrede förvandlar 

 

du till glädje med endast en blick och ett lene och mitt

hårt förträngda hjärta öppnade med endast en kyss . som 

 

nu blodet åter flyter igenom som lekande vatten i en bäck 

på våren och allt som stormade vilt i mitt sinne där jag inte 

 

fick någon ro ligger nu stilla blankt som vatten på natten i

en buckt och glänser i månens sken . och allt mitt hat fördrev

 

du med all din kärlek för det som var ett hellvete i mitt liv är 

nu en blå bottenlös himmel du har gjort mej så förälskad det 

 

finns ingen vrede kvar inom mej för du sög ut allt och fyllde mej 

med kärlek . du har förändrat hela mitt liv syn och värderingar på

 

hela min omgivning . för utan dej hadde jag gått under jag kan inte 

motstå dina vackra ögon som glänser som stjärnor mot nattens

 

himmel och dinna vackra händer mot min kind . eller när du torkar 

bort minna tårar eller när du smeker hela mitt inre med endast en

 

kyss du har räddat mitt liv för det jag inte såg förut ser jag nu .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-16 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten