Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inräknas såsom fjärde avsnittet i fjärde säsongen av FiskarDeckarTrion, en meta-dokusoppa...


Familjen Bäverbär Behöver Näppeligen Fiska [4:4]

 

 

 

Vi har drag av hungrig bäver

Hugger in där träd blir över

Fiskaren sitt byte kräver

Bygga hus vi blott behöver

 

Blött får bli av fnösktorr näver

Djupt i sjön vi även lever

Tuggar i oss bokens stäver

Klokt att akta krok och rev är

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-17 16:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härliga rim....tycker särskilt om:
"Tuggar i oss bokens stäver"
Så fyndigt.
Bävrar är fina djur men de tuggar i sig för mycket ibland. Lagom är bäst. Otroligt hur de kan bygga. Mästare!
2021-04-20

  Nanna X
Helsköna rim!
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP