Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag är jag en annan


en period i mitt liv
lyssnade jag bara på chopin
jag åt ingenting låg utsträckt
paralyserad på golvet alla
tonerna tog plats i mig ändå
uppfattade jag aldrig musiken




Fri vers av johii
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-07-23 10:21



Bookmark and Share


    TigerCia
USch vad vackert och sorgligt! Hemskt o vackert beskrivet... Det är ju för väl att du inte har samma tankar idag...Kram till dig
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu