Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moder Teresas böneprosa är också fin!


En dikt förgyller!

Visst är det så

att lite poesi förgyller!

Att läsa Karin Boye

till exempel, en av

våra största inspiratörer 

i poesin göder friheten

och poesisjälvet!

Hon är förstås inte

nåbar för en enkel

Själ, men det gör

inget tycker jag,

för hon förgyller

liksom vännerna

på poeter.se

 

 




Prosa av Niliboy
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-04-18 23:47



Bookmark and Share


  Briza media
Så fint och hoppfullt tänkt!
2021-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det så! Och Karin Boye, denna underbara skaldinna, är ännu aktuell, trots tidens gång.
2021-04-19

  Kajan VIP
Jamen så är det, och denna gör mig lite extra glad; och Karin Boye är en fantastisk kollega till oss ; )!
2021-04-19

  Bibbi VIP
Håller med.
2021-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om poesins betydelse i våra liv!
2021-04-19

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om poesins glädje och läkande kraft!
2021-04-19

  Sparvögat VIP
Ja poesin är en ständig källa till glädje:)
Dina fina ord förgyller min dag:)
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy