Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm och verklighet flyter samman när längtans längtan får eget liv ...


Ta min hand ...

... och slå följe
med mig på vägen
till min lilla strand

När jag ser
stjärnorna som glittrar
i dina ögon
när du möter min blick
Jag känner 
att du blir lite förlägen
över det du vet
att du mig 
här och nu
känna fick

Stillsamt jag undrar
om du vill ta en simtur med mig
Du rodnar klädsamt
och ber att få tänka lite på saken
ty du har inget att ta på dig
och känner att det kanske vore
lite för provocerande mot mig

Men jag lugnar dig 
med att bekänna
att jag redan
sedan länge 
i mina drömmar
har sett dig alldeles naken
Drömmar som dröjt sig kvar
och förföljt mig natt som dag

då jag minnet av dig
och hur du njutit med mig
ej kunnat glömma

ej heller förtränga
eller undangömma

på grund av alla känslor
du väckt inom mig

Men att få ta en simtur med dig
kanske skulle svalka av lite
av allt det du får mig känna
när du nu håller min hand
och med ditt vackra leende 
möter min drömmande blick
på vägen mot min lilla strand

Den strand 
där du i mina drömmar
varit mig så  nära tätt intill
och fått mig känna 
allt det där 
som du med mig vill


där vi älskat 
så innerligt sinnligt
ofta och mycket
så där 
hämningslöst 
gränslöst
och alldeles underbart

När vi kommer fram
till min strand
jag känner hur du 
kramar om min hand
Du lägger din kind
mot mitt bröst
och jag håller om dig
nära tätt intill
Smeker ditt hår
och frågar försiktigt
om jag dig kyssa får

Dina ögon tittar på mig
och du låter mina läppar
innerligt få kyssa dig ...

Önskar jag fick möta dig
i verkliga livet snart
och att du verkligen 
bekräftade att du 
är den dig
som är ämnad för mig

Ty att få göra allt det där
med dig
som jag så innerligt
mycket ständigt tänker på
vore alldeles fullständigt 
och totalt underbart

Att få känna dig
nära tätt intill mig
och att
du är det första 

som jag ser
när jag vaknar

Det är vad jag 
så innerligt saknar

Så kom till mig
som är så innerligt
mycket ämnad
bara för dig ...

Ty Du är den som fattas mig!

 

 

 

 

___________________________

Publicerad här tidigare i augusti 2012
Idag 2021 förverkligar du mina drömmar
och mer än så, älsklingen min!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-20 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP