Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll i hatten

håll i hatten
och ta det lugnt
livet leker
även när det stormar

och latheten när solen kommer
lugnar också själen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-20 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva