Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Maria håller på mig!


Att vara vid gott mod!

Har inte tagit sprutan ännu,

jag är förkyld å svag

frugan avråder mig

å i informationen likaså!

Tror inte på Astra Zeneca

är för svag, å rädd!

Men emellanåt vid

gott mod!




Prosa av Niliboy
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-20 20:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Klokt att ta det lugnt med vaccineringen.
Jag får ej heller ta p.g.a. feber, allergi och diabetes.
Det finns en annan väg att gå att stärka immunförsvaret!
2021-04-22

  Kajan VIP
Känner med dig; en svår situation då du ej heller mår bra. Starkt att försöka hålla modet uppe!
2021-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Mår du inte bra så blir du inte vaccinerad, sköterskan kollar.
Hoppas att du får en spruta av en tillverkare du känner förtroende för.
2021-04-21

    Lena Staaf VIP
Ja, du behöver vara någorlunda kurant när du tar sprutan! Hoppas du piggnar till så du kan vaccinera dig och få skydd mot otäckingen Corona.
2021-04-20

  Sparvögat VIP
Förstår din tvekan och oro...

2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy