Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svirran bjöd in mig till att utifrån dessa fem små ord skriva någonting - Gjorde ett lite större sådant projekt med min vän Magneten från Luleå för rätt många år sedan med intressanta resultat ... Så vi får väl se nu ...


Du evigt vackra midnattsblå ...

Glädjekänslor 
har en förunderlig förmåga
att transformera en i övrigt 
tämligen mindre glädjefylld verklighet

sublimt intimt 
i Drömmars land 
där den jag så hett önskar
få möta i mitt liv 
är
den dig som är ämnad för mig

Du 
Evigt vackra 
söta rara
så innerligt
kärleksfulla 
underbara

Midnattsblå 
är din neglige
vilken så vackert
visar mig mer av dig
och din underbara kropp
än den döljer

Allt emedan
den sommarmilda
morgonvinden sköljer 
våra sinnen
med en ljuvlig 
Jasmindoft 

från vår lilla berså
utanför vårt sovrumsfönster

Vårt hemligrum
där vi njuter frukosten
tillsammans efter vår
kärleksfyllda morgonstund ...

... innan vi återvänder in 
för att  älska igen och igen 
innan vi sover ännu en liten blund ...

 

 

______________________________
De fem ord jag fick var:
Glädjekänslor 
Drömmars land 
Evigt vackra 
Midnattsblå 
Jasmindoft 

 

 

 

 

___________________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-21 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP