Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista natten

När himlen sänker sig
Och allt blir mörkare

Du kommer mot mig
Men skuggorna är närmare


Din varma starka hand
Som håller mig från att falla

Vi går där på strandens sand
Jag undrar, \"Händer detta alla?\"


Vi fann varandras blickar
Men du sa \"Nej.\"

En tår rinner, samtidigt som jag nickar
Det blir bäst så, för både dig och mig


I sitt sinne har hon sin tid
\"När natter är slut släcker jag mitt hjärtas lågor\"

Hon tittar upp, men han är borta för alltid
Hon går ut i vattnet och förlorar sig i dess vågor




Fri vers av Juvlia
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-07-23 11:28



Bookmark and Share


  robban_bowl8
Mycke bra men sorglig mycke sorglig
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Juvlia
Juvlia