Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma


Det är en sak,

som jag alltid velat säga dig:

Du är ett skyddande tak,

som vakar över mig.

Du är en stilla hamn,

där jag får vara i din famn.


Då kan jag lugnt andas ut.


Och mamma,

jag kommer älska dig tills allt tar slut. <3




Fri vers av Juvlia
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-04-27 20:08



Bookmark and Share


  J. Novkovic
vad fin! gillar mellanrummet mellan raderna, (om du förstår vad jag menar) men de här meningarna känns så klyschiga;

Du är en stilla hamn,

där jag får vara i din famn.

känns som om jag har hört ofta förr..
rubriken känns också som om den kunde vara bättre,
men annars en kärleksfull text! :)
/J
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Juvlia
Juvlia