Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Open

Jag har inget att säga till mitt försvar,
inget annat ansikte att ta på.
Titta på mig, det är allt jag har,
det hoppas jag du en dag kan förstå.

Se mig, känn mig, lyssna,
den här stunden kommer aldrig åter.
Hör mig sedan tystna,
då andra tror jag låter.

Förbli då min bästa vän,
genom stad och genom öken.
Jag vet att vi kommer ses igen,
dock då på andra sidan röken.

Låt mig vara den jag är,
jag kan inte ändra på 16 gångna år.
Lova mig bara att alltid vara här,
även om jag dig aldrig får.




Fri vers av Juvlia
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-12-04 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juvlia
Juvlia