Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i verkligheten


Har du någon gång känt

Att du är den enda människan på jorden?


Aldrig någon från ovan sänt

Som säger de rätta orden?


Har du någon gång tänkt

Att du vill bort från den här stan?


Att du inte var från himmelen skänkt,

Att du inte var ett önskat barn?


Har du någon gång tittat,

Men funnit dig själv med att ingenting se?


Som att du aldrig något hittat,

Och aldrig har något att ge?





Fri vers av Juvlia
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-04-28 15:31



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Ja det har jag..men jag tror du har mycket att ge..kram
2007-04-28

  Kent Love
du har massor att ge...
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Juvlia
Juvlia