Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi


Jag vet inte hur det är,
eller vart skeppet bär

Det funkar inte nu,
men den enda jag tycker om är du

Mitt liv är nu inte hundra
(ingen vacker flundra)
men du är inte den första att undra

Men vad vi än säger,
och hur vi än mår

De broar vi än ned mejer,
så kan jag dig förstå

Jag vet inte vart vägen bär
jag vet bara att det är här
vi är




Fri vers av Juvlia
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-04-08 14:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En befriande dikt...här och nu och gott nog..bejakar Stunden som den är...härlig poesi!!!!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Juvlia
Juvlia