Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu gäller stavarna!


I ungdomens tid..

Vi cyklade fem mil

endast en flaska saft

i bagaget, 12 år unga,

 målet var byn Moskojärvi

Gissa om vi var hungriga

å trötta å ömma i baken!

Samma utflykt gjorde

jag två, tre gånger

Vi tyckte det var 

spännande å roligt!




Prosa (Fabel/Saga) av Niliboy
Läst 472 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-04-21 21:41



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Enkelt, men vackert. Ger fina associatio ner! (Tycker om att du har en tavla på din köksvägg!) monica
2021-10-03

  Fjellhuldra VIP
Härliga minnen från ungdomen.
så levande....
2021-06-05

  stormengudrun VIP
Du verkar vara en friskus! :-)
2021-06-04

  Blått Norrsken VIP
Mysigt med fina minnen.
2021-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Härliga minnen från en svunnen tid!
2021-04-23

  Bibbi VIP
Gillar.
2021-04-22

    Lena Staaf VIP
Den ungdomlig kraften! Fint att minnas.
2021-04-21

  Sparvögat VIP
Härliga minnen från ungdomen...
2021-04-21

  Kajan VIP
Vilket äventyr! Hoppas det var fem mil t.o.r..annars borde man ha några kex också : )
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy