Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON HON HON

Visst, du älskar mig, det vet jag
Men inte på det sätt jag älskar dig

Ibland undrar jag vad jag betyder...
är jag tryggheten, familjen, rastplatsen

För även om du inte vet att jag vet
så vet jag att hon sjunger inom dig ännu

HON och du, finns djupt inom dig
HON och jag, likt en svart hinna i mitt liv
HON och vi, ingenting kan bli sig likt

Även om vi spelar, låtsas & försöker
Ett krossat glas är alltid krossat
även om man limmar ihop det igen

Sprickorna finns där
och däremellan tittar HON fram

Jag ser hennes ögon
Jag ser hennes skapelse

Och innerst inne vet jag
HON är den du egentligen ville ha




Fri vers av TigerCia
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-07-23 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerCia