Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara litet flöde av innerligt förvirrande slag ... ... där jag i mina känslor befinner mig mitt emellan det jag drömmer om, det jag så innerligt hett mig önskar och det som är i min verklighet ...


När vi någon sårar ...

... fastän vi det 
absolut ej vill ...
Då föds ett flöde
av besvikna tårar

som hejdlöst
bara fortsätter
att rinna till ...

Det spelar ingen roll
att det vi ville säga
ej var vad den
vi sårade förstod

Ty liksom
vädrets makter råder
och över
sol, regn och åska styr ...

Är känslorna vi
hos dem vi älskar väcker
något över vilket
vi ej har någon som helst kontroll

Stundom kan det kännas
som när regnet bara öser ner
Att bara vilja dra sig undan
och från alla missförstånd 
bara kunna fly

För stunden 
kan spänningen lätta
Om än ej helt
så åtminstone lite grann

Men innan vi den vi sårat tröstat
och från djupet av
vår själ och vårt hjärta
uppriktigt sagt det förlåt
som slutligen gjorde att
alla tårar och dåliga känslor
helt försvann ...

... kan det vissa stunder
bli en hel del
blixtar och dunder
som kommer och går
allt emellan en och annan 
återkommande tår

När det väl är över
må regnet utanför 
få fortsätta att bara ösa ner
Åska, blixt och dunder
komma och gå likaså

Ty kärleken mellan oss
gör att vår saknad
får andra känslor
att över oss ta full kontroll

Den kärlek jag ser i dina ögon
får mig att intet annat vilja
än att dig få hålla om
och berätta för dig
hur oändligt jag dig älskar
och hur mycket  jag dig tycker om

Sedan när vi länge, länge älskat
så där innerligt med varann
skiner åter solen från en klarblå himmel
ty alla orosmoln vi tidigare kände
har under vår älskog kommit att bli
till någonting som ej ens hände


Och då känns det väldigt bra
inom hela dig och mig
Du kysser mig mjukt 
och viskar sedan tyst i mitt öra
att du är glad att jag återvände
och sa förlåt till dig
Ty det gjorde att du kände
att jag verkligen älskar hela dig

Sedan berättar du hur mycket
du vill att jag dig åter ska förföra
och om hur mycket du älskar mig

Är det då så  konstigt
att jag dig saknar
och att du fattas mig ...

Jag älskar dig
fastän jag ej ens vet
om jag ännu funnit dig ...

Dig som är den du
som är så innerligt mycket
ämnad bara  för mig ...

Liksom jag så ock är för dig ...


Vet bara att jag önskar
du vore här hos mig
när jag vaknar
så att jag åter igen
får älska 
så där fullständigt
gränslöst hämningslöst
med dig

igen och igen och igen ...

... varje morgon
återstoden av mitt liv
intill och bortom evigheten ...

 

 

 

 

___________________________

Publicerad här tidigare i augusti 2012

Idag 2021 finns du i mitt liv, älsklingen min ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-22 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP