Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IBS/I avsikt att Bli av med Skit

Mina ljusaste idéer...
sker vid alla diarréer.
Varje gång jag rusar in
på toan flödar fantasin!
För stunder kan bli långa
när besöken där är många.
Magen är måhända kass
men insikter sker på dass!




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-04-23 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP