Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att släppa greppet är en svår konst att greppa


endast tunna mjuka streck
med det finaste borstet
över det mörka som var

inget att greppa
inget att häva sig på
för allt det oönskade

 

 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-23 15:04



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
-ja konsten att släppa greppet ärrrrrrrrrr såååå svår!!!
2021-04-24

  catharina.jerbo VIP
oj, vad snyggt.

känslan du får fram genom "det finaste borstet" är mjuk och fylld av frustration. sådär som när man vill ta bort något, men det där något är ändå viktigt och kanske vackert så man vill inte det ska försvinna... som när man borstar damm med mjuk borste, det är iaf kvar lite. hela tiden.
och så "inget att häva sig på". sablar vad mittiprick och tydlig liknelse!
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet