Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Essensen av ett liv?

 

Omtyckt och alltid glad

 

Alla ordbilder

Alla penseldrag

 

Hade ett stänk av något annat

Dolt

Sorgset

Ensamt

 

Under många år

Var han räddaren

Han som såg varje

Skiftning

Blick

Nyans

 

Nu målar han bara i svart

Nu skriver han bara i moll

 

Ingen kan se

Allt är dolt

 

Medans han går under

Ty han krossade allt som var nära

Allt som är viktigt

 

Letar efter fågel Fenix

Djupt i sitt forna jag

Där barnet önskade vingar

För att bli sedd




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-25 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ