Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skifte

För mindre än ett år sedan kunde han säga till sin hustru:
"Du, jag seglar ett varv på fjorden. Tar mig en tur. Borta några timmar".
Och hustrun skulle svarat "gör-du-det" och med ett leende tillfogat "akta-dig-bara-för-grunden" - fastän hon ju visste att han kände till dem alla.

Nu, idag, säger han: "Du, jag tar mig ett varv genom huset med stolen. Ankrar upp i TV-rummet. Dricker en öl. Sen kommer jag tillbaka igen".
"Gör du det!" svarar hon. "Ta dig en tur. Men akta dig bara för trösklarna. Man fastnar så lätt på dem!"




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-25 21:53



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Klarsynt text med ett smått sarkastiskt språk :-) Gillas!
2021-05-09

  Gunwale VIP
Å, det påminner ju om Gunnel Lindes Ensam hemma åker gungstol! Där var väl alla golv hav och möblerna öar ...nåt i den stilen. (Men du är ju inte ensam hemma, även om du är ensam på resan)
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP