Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Mystikens ljuva drömvärld

 

Plötsligt så stod du där de djupa skogarnas sköna väsen

du var en av de dimhöljda myrarnas vackra huldror

jag såg din hud hur den skimrade som av guld

och ditt ljusa böljande hår det täckte dina skuldror

 

du som djupt trollband mig i stunden med din mystik

och med din så helt förtrollande underbara sång

ja jag ville för alltid kunna känna denna lycka

och hoppades denna nattliga dröm förblev oändligt lång

 

jag ville leva där i denna mystikens ljuva drömvärld

för det var endast för mig du för alltid skulle finnas till

så långt där inifrån det allra djupaste av mitt hjärta

kunde jag då i denna stund önska att tiden fick stå still

 

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-26 15:53



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En skimrande text, som är ytterst välskriven med en fin rytm.
2021-04-26

  ULJO
Så fin dikt. Kan känna Dan Andersson ande över denna
2021-04-26

  Sparvögat VIP
En kärlek beskriven i mystikens värld...
2021-04-26

  Feliaxel VIP
Så vackert om mystikens ljuva drömvärld
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP