Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kille 1 vs. kille ETT

hans hemland gränsar ditt
hans leende är inte alls som ditt
inte lika magiskt
inte lika käftsmälligt som ditt

jag vet inte vad jag ska göra
när du är allt
blod, vener, svett, tårar, kärlek
du är allt

jag blir levande
i hans närhet
med hans aura
med hans tänder, händer som biter in i mitt kött
det finns ingen som han

men den här nya killen då, ja, han har ett hjärta av guld
en genuin själ som aldrig någonsin kommer göra mig illa
men du,
DU
du får mig att skaka ned till tårna
du får mig att glömma att jag lever
att tiden existerar
att jag nu är 26 och att rynkorna och botox är nära
DU får mig att vilja älska, flyga och kapitulera

jag vet inte vad jag ska göra
när du inte är min
och inte ens nära

men när du är på eckerölinjen och flörtar med andra tjejer
så hatar jag inte ens dig
jag bara längtar efter dig





Fri vers (Fri form) av trött
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-26 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött