Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BRA SEX


knappt tid att käka

Hon sa: - jag är en brand som du ska få släcka
För jag är så varm
att du måste svalka mej en vecka

Hela tiden var vi näcka
knappt tid att käka
bad till universum
att det alltid var såhära




Fri vers av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-27 00:57



Bookmark and Share


  aol
Ja vännen i det läget önskar man så
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl