Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(och Colombo kliar sitt yviga hår och försöker verkligen bry sig )


In Materialiserad



Om döden ger igen
Innan du själv är
Avliden

Som vågskvalp
mot
En nytjärad eka

Är det ditt fel då?

Om livet snubblar
I trappen

Och tappar sin mening
Mitt i steget

Vad har du för orsak
att bry dig,eller inte?

Om parasollen är
Fulla av hål där solen
letar sig igenom

Och din egen skugga

Börjar synas mitt ibland
skugglösa ljusskygga
individer


Om det ena med andra
Går dig emot

Kan du fortfarande lita
på Dig själv då?

Och gå din egen väg

Med förståelsen att
Det var ordet Om

Som fick dig att börja
Söka,redan från allra

Första början, med
Blöjan i en våt hand




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-27 22:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härligt bildspråk i din dikt! I hur stor omfattning styr vi vårt eget öde?
2021-04-28

  Kungskobran VIP
Om allt går dig emot
vad har du att sätta mot?
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP