Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


samma håll


Klockan noll


När klockan slår noll
spelar det ingen roll

om du spelat i dur eller moll

Tror du på troll
eller sparkar du boll

har du fastnat i en fartkontroll

Ta tag i min fåll -
när klockan slår noll

börjar vandringen
åt samma håll




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-04-28 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP