Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked till vintern

Förkasta vinterns plågor
När mörkret sakta flyr
I eldens vackra lågor
Lockar äventyr

Ty våren ska vi fira
Och sol som värmer hud
När hoppet åter spira
Klädd i blomsterskrud




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2021-04-30 17:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att fira Walpurgisnatten, som är en natt som satanister och djävulsdyrkare firar.
Hedendom som valborg, jul och midsommar vägrar jag att befatta mig med.
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP