Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina många ansikten

 

Ibland möter jag en man jag inte känner
Men ändå, han är mig bekant 
Trots ilsken blick och ord som bränner
Finns en värme hos denna gigant

Här gör en verbal strid mer skada än nytta
I stället öppnar jag både famn och hjärta
Och med ens blir vi båda som förbytta
Samtidigt som gryningen jagar nattens svärta

Och vid närmare anblick kan jag förnimma
En ensam själ i vredens dimma
Någon bortom glöd och stormande natur
Bara ett sorgset barn i en vuxen bur




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-08-20 17:34



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Oj så bra! Det finns många sorgsna barn i vuxna burar, gäller bara att hitta dem. Det tycks du ha gjort här:-)
2023-08-23

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text att läsa och begrunda.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP