Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra vän


Jag fick en hemsk tanke år 2022
Att som vän förväntas jag ge, inte få
Insikten slog mig som en slägga, hårt
Att jag alltid lyssnar när andra har det svårt


Och sällan kommer tjänsten åter
Men jag lyssnar plikttroget, jag förlåter
Jag sitter där ensam, likt en obetald psykolog
Vars uppgift är att bevittna oändlig monolog


Men nu när året är 2023
Är rollen som psykolog ett minne blott
För en bättre självkänsla har gjort entré
Och en ny kvinna står där jag tidigare stått




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-08 14:07



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Bra det, våga ta plats!
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP