Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envis

 



Jag ger dig förslag på hur vi kan mötas på mitten, en kompromiss.


Men du säger nej


 


Skit i det då


 


Då möts vi inte alls




Fri vers (Fri form) av Bortom stigen VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-05 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP