Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannfågel


Utomhus har våren anlänt med sin helvetiska ombytlighet.


Regn, sol, slask.


Jag önskar dock att jag också vore ombytlig.


Att jag likt flyttfåglarna kunde lämna situationer efter eget tycke och fly från sådant som sedan länge spelat ut sin roll i både hjärta och sinne.


Men inte är jag sådan.


Nej, jag är en vanans fågel, en kråka. Jag är varken ombytlig eller fri.


Jag är den som blir ensam kvar.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-27 07:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Berättande skrivelse!
Tjaa heller levande
Kråka( som kan
röra på sig) Än
en död goja
i bur. ..?"
;)
2023-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP