Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dagar av kaos

I dagar av kaos hos författaren kan uttrycken bli olika.

Han kan skriva:

#Sitter man på pottkanten är läget inte så bra.
Står man vid avgrundens rand är läget förtvivlat.#

Men han kan också skriva:

#Man säger "sov gott". Man säger "i natt har jag sovit skönt".

Men när jag på morgonen själv har vaknat och betraktar min hustru, som ännu vilar bredvid mig, känns orden "gott" och "skönt" inte riktigt adekvata.
Min hustru, min Annika, hon sover vackert. Jag ser det tydligt i hennes ansikte.
Hon sover vackert.
Det är en skönhetsupplevelse, en nåd, att få beskåda henne där bredvid mig i sängen.
Hon 83. Jag 80.#




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-03 17:01



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Vackert om sin partner. Måtte du få beskåda hennes sömn många år till!
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP