Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet återfall till det normala i mitt liv just nu ... (2012)


Det där alldeles under ytan ...

... skönjbara
något onåbara
men likväl 
ack så självklara

Det där 
vi ej talar om
även om vi tycker om
eftersom
det är något man
helt enkelt inte talar om

Då det handlar om
det där alla redan
känner så väl
och vet allting om

Intill dess att
någon som mig
försiktigt nyfiken
visar en undran över
vad det där vi ser
alldeles under ytan
som så självklart
för alla synes vara ...

... är för just dig ...

Det är det 
som gör att jag
allt det där 
så innerligt mycket
tycker om 
att prata och skrifta om
vad det handlar om

när det visar sig
att det är så självklart
för dig 
att du ej ens kan
förmedla vad det 
betyder och innebär för dig ...

Alldeles under ytan i mig
är det du kan skönja
en outgrundlig längtan

En längtan efter
någon som är
den dig 
som så innerligt
mycket fattas mig ...

Den dig som är
ämnad för mig ...

De ord du finner där
berättar om 
allt det där
men ack så mycket mer än så
om hur jag med dig vill känna mig
men också hur jag vill
att du ska få mig att må
och att jag önskar mig
att dessa ord ska
betyda något liknande för dig

så som de betyder för mig
när jag viskar i ditt öra

- Jag älskar dig!

... Vill intet hellre 
än att du kommer 
för att förbli med mig ...

 

 

 

 

 

__________________________
Tidigare publicerad här i augusti 2012
men aktualitet och relevans i det förmedlade budskapet
består nu som då ... Bortsett från det att jag nu 2021
är tillsammans med den dig som känns så alldeles perfekt
ämnad för mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-06 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP