Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparvlik

Den nattliga sången innan fåglarna riktigt vaknat
innan de blivit valda och urskilda, anvisade sina namn
innan de broderats i svarta korsstygn
och något tvättats bort ur deras blick
drömmar, blinkningar, vitt brus
fragment av nässeltunna minnen




Fri vers av Grävling
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-07 20:46



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Det som "tvättats bort" är det som dikten, den dagliga sången, försöker återskapa.
2021-05-08

  Martin Möldener VIP
Mycket bra!
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling