Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misogyna texter och sådant där som får skitrubriker

Det är när jag traskar runt världsvant i patriarkatet
slinker mellan alla misogyna ord
å är som en gås, en svan eller jag-vet-inte-vad
som jag håller ihop och går sönder så jävla bra.




Fri vers av feber
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-11 01:17



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Uppenbarligen obekvämt sätt att leva. Om sant, sorgligt som väl avsikten.
2021-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Feminismen är paranoid.
Jag har själv drabbats av dess bannbullor.
2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber