Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att be om hjälp

Och att be om hjälp
Fråga efter det man inte klarar själv
Är svårt

Jag vet att jag behöver den
Och att jag inte vill fråga
Eller ta emot

Men jag frågar ändå
Och om jag får
Kanske jag inte springer




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-11 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppet finns i att man kanske stannar kvar, men ens rädslor och oro kan tyvärr övervinna ens hopp, och även förnuftet och logiken.
2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva