Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper tanken fri

Jag tänkte mig en tanke
tänkte sedan släppa den fri
känna den lämna mig, aldrig se den igen
har du någon gång tänkt dig sån tanke?

Jag önskar mig ofta
stannar upp, blundar och önskar
som om kraften sitter i hur sann den är
jag önskar saker vore så

jag önskar, jag hoppas, jag tänker mig
att jag en dag når fram
det är ju ändå målet med resan
att komma till dess ände
och ha funnit mig, mitt sanna jag
Och fylla famnen, med dig

det blir min tanke
så den tänkts i sena natten
jag släpper den fri
kanske ser jag den aldrig mer
kanske ser vi den en dag
när både resan och jag når mitt mål
då ska jag fråga, om du någonsin tänkt en sån tanke




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-05-12 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh