Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Naturs trädgård

Blommor och grönska
Sol och himla blå
Den milda vinden
Dansar så vackert
I denna plats
Glädje och skratt
De små härjar
De stora pratar
Inget annat att göra
Moder Naturs trädgård
Hennes kärlek skapat
Hennes kraft växer
Ett paradis som följd
Våran Fader var kungadöme
Han gett
Till Hans söner och döttrar
En gåva
Som vi är all evig tacksamma för




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-05-13 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP