Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turkiet

Väst och öst i ett
Eurasiens medelpunkt
En mäktig nation
Bron mellan två världsdelar
Turkiet ett ärans land




Bunden vers (Tanka) av Filip Zetterlund VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-04-06 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP