Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Less på deppvädret

Deppig som bara den
Grått och kallt mitt i våren
Utan solvärmen
Så jävla less på skiten
Vill ha vårvärmen just nu




Bunden vers (Tanka) av Filip Zetterlund VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-06 12:44



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Less på Depp.
2024-04-06

  Hubert
Man får försöka ha sol i sinnet.
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP