Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glass

Smak av söt grädde
Perfekt under sommaren
Smälter på tungan
Väcker det inre barnet
Glass njuts av alla åldrar




Bunden vers (Tanka) av Filip Zetterlund VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-04-06 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP