Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dagens väktare


Göken


Göken gal i gryningen

dagen inte randats än

Gårdagen har redan flytt

innan morgon grytt


Göken gal så stolt och glad

dagen är ett öppet blad

Vinden drar ett stilla sus

längtar dagens ljus


Himlens stjärnor bleknar bort

dagen är en timma bort

Stum står ännu lövverkssal

där göken sorglöst gal






#vårpoesi2021




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-14 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP