Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna döda plats

Denna döda plats
Suger av livets glädje
Du kan icke fly
Ett fängelse detta är
Här ler aldrig vår sol




Bunden vers (Tanka) av Filip Zetterlund VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2021-05-14 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP