Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket mot arbetarna

Å ärade arbetare av Sverige
Hårda tider vi går emot
Solidariteten har dött på offeraltaren
Avrättad av pengalustens kniv
Buren av de blåa parasiterna
Och vi har blivit tänkande varor igen
Redskap för de giriga
Vår mänsklighet bortskrapad
Som den vore självaste smutsens boning
Våra förfäders kamp har nu fallit i glömskan mörker
Deras blod på Ådalen enbart ett försvunnet minne
Erlanders paradis är nu en saga berättad av de äldre
Idag bor vi i borgarnas helvete
En värld utan hjärta och själ
Girighetens kungadöme
Men akt vi är starka
Arbetare av Sverige
Och en dag ska vi hylla hjälten Tage Erlander
När vi likt en flock ilskna tjurar
Krossar detta blåa fördärvets system
Och skapar den röda fanans utopi
Ett Sverige av folket för folket
Fri från globalisternas kedjor




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-14 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP