Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


löftet


Trogen mig själv


I hemliga klubben
lovade vi varann
att aldrig börja röka

jag var den enda
som höll det löftet

Inget
jag direkt vill skryta över
men jag är glad nu

att jag som tioåring
var trogen mig själv

Som sextiotvååring
har jag fortfarande inte
tagit ett bloss

och jag är tacksam
till mig själv för det




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-16 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP