Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelse

Jag finner mig själv,
där jag inte minns jag någonsin varit
där färger är mer än de varit tidigare
där upplevelsen av platsen är laddad och sprakar
jag njuter av upplevelsen
låter den flöda genom min varelse
känna den elektriska ande fara fritt
är detta en förnimmelse av livet efter
eller kemikalisk obalans
möjligen en sinnens överdrift, av naturlig skönhets vy
jag ponerar ej sakens varande nu
jag bara upplever den
medan den händer mig
tanken mitt sinne bär, endast en i ögonblicket
jag finner mig själv
och njuter av vad underbart är




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-05-16 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh