Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Måndag morgon 02.02

 

Efter midnattstimman kom tankarna på besök
Tankar snabbt passerande som en anfallande hök
Saknaden gör sig påmind, kramar min kudde hårdare

 

Lyssnar på Svante Thureson i låten du ser en man
Känner hur tiden snabbt förändrar invand verklighet
Social distans uppmuntras och tvingas på av rädsla

 

Jag ligger vaken i natten och är glad för att ha "vaknat"
Huvuddelen av Svenska folket sover, även på dagtid
Det är dags att vakna men för många är natten evig

 

Tiden får vandra ensam en stund, måste somna om
Tänker på dig och känner hur hjärtat sprider värme
Jag kramar min kudde och vet att du finns hos mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-17 02:35



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Den fysiska längtan känns. Gillar dina fina uttryck så som "ligger vaken i natten och är glad för att ha "vaknat" ", "...folket sover, även på dagtid", "...men för många är natten evig".
Ja vi lever på en märklig tidslinje på ett sätt, eller ser vi denna tidslinje från en annan tidslinje och ser det polariserande som just nu sker? Får den känslan av insikten i den positiva sista versen - där fysisk närhet kanske inte behövs för att kunna känna närhet av en annan människa. Närvaron finns där alltid...
2021-05-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
En ömsint förklaring till kärleken.
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP