Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan


Väntan är svår
tiden en evighet
i en orolig själ.




Fri vers av Idun 1
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-07-24 10:36



Bookmark and Share


  noname_realmind
Så sant, så sant...
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1